Meubelmakerij Zuidbarge

(+31)(0)6 12 4
Zuidbargerstraat 143
Emmen

Meubelmakerij Zuidbarge gelegen in de provincie Drenthe te Emmen. Meubelmakerij Zuidbarge verzorgt uw meubilair. U kunt met al uw idee├źn of wensen bij ons terecht. Een meubel op maat is tegenwoordig lastig te verkrijgen, bij Meubelmakerij Zuidbarge is dit juist gebruikelijk. Geen massaproductie, enkel ambachtelijk maatwerk.

Meubelmakerij Zuidbarge heeft jarenlange ervaring in het maken van allerlei meubels. En staat na al die jaren alles behalve stil. Van een klassieke tot een moderne uitstraling, niets is ons vreemd. Vertrouw uw opdracht aan ons en geniet jarenlang van een kwalitatief goede meubel, met een tijdloos design.

Duurzaamheid
Meubelmakerij Zuidbarge draait volledig op zelf opgewekte zonne energie. Kijk voor meer informatie en de beweegredenen onder duurzaam.

Klik op een foto om naar de productpagina te gaan
WP20150706090353Pro
WP20140905008-kopie
30032011119
tafelopmaat
WP20141030001

Neem direct contact op met deze meubelmaker

500 characters remaining.
Super User

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt Emmen

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast Emmen

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Emmen heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.