Wilco Koel Meubelmakerij

036-5231110
Dukdalfweg 25-27
Almere

Het adres voor maatwerk van: boekenkasten, linnenkasten, tv meubels, tafels, keukens, kantoorinrichting, projectinrichting e.d.De meubelmakerij waar uw idee├źn en wensen verwezenlijkt worden.

De opdrachten die wij krijgen zijn zeer uiteenlopend. De meubels die wij maken verschillen zowel in vorm en formaat, als in materiaalkeus. Wilco Koel Meubelmakerij maakt het allemaal. En wel speciaal voor u op maat gemaakt!

In ons werk hechten wij zeer aan het verlenen van persoonlijke service en aandacht voor de specifieke wensen van onze klanten. Wat men telkens op prijs stelt, is het feit dat elk meubelstuk precies naar eigen wens kan worden gemaakt.

Klik op een foto om naar de productpagina te gaan
WP20150706090353Pro
WP20140905008-kopie
30032011119
tafelopmaat
WP20141030001

Neem direct contact op met deze meubelmaker

500 characters remaining.
Super User

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt Almere

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast Almere

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Almere heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.