Meubelmaker Zeewolde

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Dravik 4
3892 BB
Zeewolde
Interieurbouw Van Dasselaar werkt alleen met de beste materialen. De houtsoorten, scharnieren, ladegeleiders, lijmsoorten, lakken en alle andere onderdelen van de op maat gemaakte meubels zijn van sup...
Mast 32
3891 KG
Zeewolde
In mijn ambachtelijke timmer- en meubelmakerij in Zeewolde beschik ik over de modernste techniek en de nieuwste gereedschappen. Hierdoor ben ik in staat om allerlei timmerwerkzaamheden met de grootste...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Apolloweg 340
8239 DB
Lelystad

Meubelmakerij K.C. Bohle

Mijn opleiding tot meubelmaker en meubelrestaurateur heb ik in Amsterdam aan de vak M.T.S. met succes doorlopen. Hierna een aantal jaren in het bedrijfsleven aan het werk als bedrijfsleider binnen een meubelmakerij. M. . . .

Dukdalfweg 25-27
1332 BJ
Almere

Wilco Koel Meubelmakerij

Het adres voor maatwerk van: boekenkasten, linnenkasten, tv meubels, tafels, keukens, kantoorinrichting, projectinrichting e.d.De meubelmakerij waar uw idee├źn en wensen verwezenlijkt worden.

De opdrachten. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.