Meubelmaker Heusden

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Helftheuvelweg 11
5222 AV
's-Hertogenbosch

Bas Briels

Ambachtelijk gemaakte meubels hebben persoonlijkheid en warmte. U krijgt een sfeervol meubel dat bovendien duurzaam is en uniek.

Van een mooi ambachtelijk meubel geniet u elke dag weer. Een kast of tafel. . . .

Eerste Zeine 3
5144 AJ
Waalwijk

Ecker Interieur

De naam Ecker is al decennialang verbonden aan interieurbouw, maatwerk en vakmanschap. In 1933 begon Jozef Ecker met zijn meubelmakerij in Waalwijk en ruim 80 jaar later werken we nog steeds met dezelfde passie aan ex. . . .

Pastoor van Beurdenstraat 55
5046 HK
Tilburg

Meubelmakerij Huub de Krom

Wij zijn een klein ambachtelijk bedrijf en leveren uniek vormgegeven en handgemaakte meubelen, keukens en klein timmerwerk. Meubelmakerij Huub de Krom heeft inmiddels al 80 jaar met de traditie van vakwerk te maken. W. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt Heusden

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast Heusden

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Heusden heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.