Meubelmaker Noord-Beveland

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Nijverheidsweg 5
4311 RT
Schouwen-Duiveland

Dorst Meubelmaker

Dorst Interieur & Meubelmaker is een jong bedrijf, gevestigd in het bruisende mosseldorp Bruinisse, Zeeland. Emiel Dorst, eigenaar van het bedrijf, heeft het meubelmakersvak in de praktijk geleerd van één van de beter. . . .

Columbusweg 19B
4462 HA
Goes

R&B Interieurbouw

R&B interieurbouw is een klein zelfstandig werkend bedrijf dat is gevestigd aan bedrijventerrein De Poel in Goes. Eigenaar en oprichter Ron Bron is reeds vele jaren werkzaam op gebied van interieurbouw. Daardoor hebbe. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt Noord-Beveland

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast Noord-Beveland

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Noord-Beveland heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.