Meubelmaker Bergen

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Baarlosestraat 70
5921 EE
Venlo

Atriesta

In onze meubelmakerij smelten de kunst van het idee, de liefde voor het interieur en de trots van het meubelmakers-ambacht samen.

Atriesta Venlo maakt tijdloze meubelstukken en interieuren. Daarbij staan. . . .

Kreuzelweg 20
5961 NM
Horst aan de Maas

Frank Cox

Opdrachtgevers komen met zeer uiteenlopende vragen en opdrachten bij ons over de vloer.
Iedere keer die uitdaging om uw wensen te vertalen in maatwerk meubilair of totale interieurs;
Kasten die precies. . . .

De Groote Heeze 54b
6598 AV
Gennep

HPI Interieuren

HPI interieurbouw is sinds 1989 gespecialiseerd in meubelmaatwerk voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het nu gaat om een totale projectinrichting, een keuken op maat of een kastenwand, wij zorgen erv. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt Bergen

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast Bergen

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Bergen heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.