Meubelmaker Maasgouw, Heel, Maasbracht en Thorn

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Kloosterstraat 37
Maasbracht
Maasgouw
Wij ontwerpen en fabriceren onze eigen meubelstukken. Van kasten tot stoelen, tafels enz. Tevens zorgen wij ook voor het onderhoudt van uw meubliair. Het opnieuw aflakken, schuren en alle andere werkz...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Loogweg 4
6049 CR
Roermond

Verstegen Meubelen

De meubelstukken die Verstegen Meubelen maakt worden allemaal professioneel en vakkundig gemaakt in de eigen meubelmakerij. Kwaliteit staat hierbij zeer hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken. . . .

Handelsstraat 28
6135 KL
Sittard-Geleen

Wessels Meubelen

Kasten, tafels, schuifdeurkasten (dressings), interieur decoratie, kleinmeubelen, maatwerk ... u vindt het allemaal bij Wessels Meubelen. Onze meubelfabriek met showroom is gevestigd in Limburg te Sittard. De fabriek. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.