Meubelmaker Eijsden-Margraten

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Gronsvelderweg 10
6247 ER
Gronsveld
Eijsden-Margraten
JS maatwerk realiseert exclusieve interieurs en meubels voor zowel particuliere of zakelijk Enkele voorbeelden waar uw aan kunt denken zijn : maatkeukens, badmeubels, kastenwanden, inloopkasten, boeke...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Meerssener 215
6224 AE
Maastricht

Meubelmakerij van Poecke

In het kort: ambachtelijk werken met massief hout gebaseerd op vakmanschap en passie.

Iets langer: massief hout is nagenoeg het enige materiaal waar Michiel mee werkt. Spaanplaat of MDF komen aan zijn meu. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.