Frank Cox

077-4641998
Kreuzelweg 20
Horst aan de Maas
Horst

Opdrachtgevers komen met zeer uiteenlopende vragen en opdrachten bij ons over de vloer.
Iedere keer die uitdaging om uw wensen te vertalen in maatwerk meubilair of totale interieurs;
Kasten die precies in die ene hoek van uw woonkamer moeten passen, een zwevende balie, het opknappen van het oude tafeltje van opa, of het ontwerpen van uw ideale woonkeuken. Wij kunnen u daar bij helpen. Dat is onze passie!

Ons product kan u niet kopen op een meubelboulevard. Het wordt speciaal voor u vervaardigd. Daar is er maar één van op de wereld. Dat heet uniek..

Klik op een foto om naar de productpagina te gaan
WP20150706090353Pro
IMG-20230501-WA0013
IMG-20230501-WA0010
Buitenkeuken-Joure
Senior-chair

Neem direct contact op met deze meubelmaker

500 characters remaining.
Super User

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.