Meubelmaker Loppersum, Middelstum en Stedum

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Borgweg 34
9914PG
Zeerijp
Loppersum
The wooden bath The bath is completely made of wood and feels good and natural to the skin. The high insulation keeps the water warm for a longer time. It is made out of solid wood and various layers...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Farmsumerweg 124
9902 BW
Appingedam

Balena Meubelmakerij

Bent u eigenaar van dit bedrijf? U kunt door u aan te melden uw eigen tekst hier plaatsen en producten tonen die u kunt maken zodat potentiele klanten direct contact met u kunnen opnemen voor een meubelstuk.

Noorderstraat 2
9981 CL
Eemsmond

Kees Romkema

Kees Romkema geeft aan ieder ontwerp een eigen identiteit waarmee hij zijn handtekening bij u achterlaat.

Naast creativiteit maakt 40 jaar vakmanschap en materiaalkennis het mogelijk om oprechte kwalitei. . . .

Thesingerweg 1
9781 TR
Bedum

Morgenster

Morgenster ontwerpt en vervaardigt meubels in eigen beheer, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. De ontwerpen ontstaan in nauw overleg met de opdrachtgever.

Het streven is om een eigen s. . . .

Grasdijkweg 31a
9798 TC
Ten Boer

Rustikal

Rustikal meubelen heeft haar basis in de provincie Groningen, gemeente Ten Boer. Onze werkplaats is gelegen in een landelijke omgeving nabij de stad Groningen, omringd door weilanden en water, alwaar wij telkens nieuw. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt Loppersum

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast Loppersum

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Loppersum heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.