Meubelmaker Ten Boer

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Grasdijkweg 31a
9798 TC
Garmerwolde
Ten Boer
Rustikal meubelen heeft haar basis in de provincie Groningen, gemeente Ten Boer. Onze werkplaats is gelegen in een landelijke omgeving nabij de stad Groningen, omringd door weilanden en water, alwaar...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Borgweg 34
9914PG
Loppersum

De Zingende Zaag

The wooden bath

The bath is completely made of wood and feels good and natural to the skin. The high insulation keeps the water warm for a longer time. It is made out of solid wood and various layers bent. . . .

Oudeweg 192
9628CJ
Slochteren

Meubelmakerij Oudeweg

Op 5 februari 2005 ben ik met meubelmakerij Oudeweg begonnen als werkplaats voor het maken van allerlei meubels op maat. Op het moment dat ik stopte als zeeloods kon ik mijn hobby voortzetten als zelfstandig meubelmak. . . .

Thesingerweg 1
9781 TR
Bedum

Morgenster

Morgenster ontwerpt en vervaardigt meubels in eigen beheer, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. De ontwerpen ontstaan in nauw overleg met de opdrachtgever.

Het streven is om een eigen s. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.