Meubelmaker Slochteren

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Oudeweg 192
9628CJ
Siddeburen
Slochteren
Op 5 februari 2005 ben ik met meubelmakerij Oudeweg begonnen als werkplaats voor het maken van allerlei meubels op maat. Op het moment dat ik stopte als zeeloods kon ik mijn hobby voortzetten als zelf...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Farmsumerweg 124
9902 BW
Appingedam

Balena Meubelmakerij

Bent u eigenaar van dit bedrijf? U kunt door u aan te melden uw eigen tekst hier plaatsen en producten tonen die u kunt maken zodat potentiele klanten direct contact met u kunnen opnemen voor een meubelstuk.

Burgemeester van Royenstraat Oost 91
9602 CB
Hoogezand-Sappemeer

Perplex

Meubelmakerij Perplex is een toegankelijk eenmansbedrijf waar u uw nieuwe salontafel, keukenkastjes of badkamermeubel op maat laat maken.

Daarnaast verzorg ik kleine bouwwerkzaamheden, zoals het plaatsen. . . .

Grasdijkweg 31a
9798 TC
Ten Boer

Rustikal

Rustikal meubelen heeft haar basis in de provincie Groningen, gemeente Ten Boer. Onze werkplaats is gelegen in een landelijke omgeving nabij de stad Groningen, omringd door weilanden en water, alwaar wij telkens nieuw. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt Slochteren

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast Slochteren

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in Slochteren heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.