Meubelmaker Berg en Dal, Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Herwendaalseweg 21
6562 AH
Groesbeek
Berg en Dal
Het begint met een ontwerp. Hout is een fantastisch natuurlijk materiaal om mee te werken en van te genieten. Het is puur! De mogelijkheden met hout zijn eindeloos. Hout in zijn pure vorm of gecombine...
Burgemeester Reijmersstraat 13
6566 XM
Millingen aan de Rijn
Berg en Dal
Bent u op zoek naar mooie betaalbare meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buitengebruik, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ontwerp Alle maten, kleuren en afwerking kunnen naar uw wen...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.