Meubelmaker Buren

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Buitenbuurt 5
4116 CD
Buren
Olivier Vollemans (1966) is gediplomeerd meubelmaker sinds 1990. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring, opgedaan bij een ambachtelijke meubelmakerij, een timmerfabriek, een orgelbouwer, een scheeps...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Laageinde 58
4191 NS
Geldermalsen

Meubelmakerij Stijlzo

Bent u op zoek naar een stijlvol meubel? Meubelmakerij StijlZo uit Geldermalsen maakt stijlvolle kwaliteitsmeubels op maat of in serieproductie. Geheel naar uw wensen ontwerpen en produceren wij het meubel of de meube. . . .

Nudepark 132
6702 DX
Wageningen

Meubelmakerij Wageningen

Een bijzondere wens voor een meubel, interieurinrichting of keuken? Neem contact op met Meubelmakerij Marang. Al meer dan 30 jaar levert meubelmaker Pépé Marang kwaliteit en maatwerk. Klanten zijn zowel particulieren. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.