Meubelmaker Rheden, Velp en Dieren

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Middellaan 10-B
6881 RP
Velp
Rheden
Ruim 15 jaar al is Kroon Meubelmakerij een begrip voor alle meubels op maat. Maar ook voor de restauratie van houtwerk of meubels en het vernieuwen van kozijnen en timmerwerk bent u hier aan het juist...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Molenbeekstraat 10
6824 AX
Arnhem

De Meubelmakerij

Welkom op de website van de Meubelmakerij.
De Meubelmakerij ontwerpt en maakt meubels op maat.
Ook voor keukens en klein timmerwerk kunt u terecht bij de Meubelmakerij.

De Meubelmakerij levert. . . .

Voltastraat 58
7006 RW
Doetinchem

Looren de Jong

Meubelmakerij Looren de Jong is gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte meubels, zoals:

keukens
kastenwanden
tafels
etc.

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.