Meubelmaker Nunspeet

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Jan van Vuurenstraat 29
8072 ZJ
Nunspeet
Natuurlijk vakmanschap. Noeste arbeid die zich vertaalt in eerlijke producten. Handgemaakt en met liefde, zorg en toewijding vervaardigd. Van een ongeevenaarde en ongekende nauwkeurigheid en kwaliteit...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Papegaaiweg 1
7345 DK
Apeldoorn

Meubelmakerij Apeldoorn

Meubel­mak­erij Apel­doorn is gestoeld op natu­ur­tal­ent, orig­i­naliteit, vak­man­schap, een gede­gen oplei­d­ing en ruime ervar­ing. Gecom­bi­neerd met een machinepark dat elke denkbare bew­erk­ing mogelijk maakt i. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.