Meubelmaker Heerde

Kasten, tafels of banken op maat laten maken!

Kanaalstraat 12
8181hw
Heerde
Al meer dan 35 jaar maken wij meubelen op maat of verzorgen complete interieurbouw voor particulier en zakelijk. Ook voor reparaties en het spuiten van meubelen het juiste adres.
Veldkampseweg 6a
8181 LN
Heerde
Als meubelmaker en binnenhuisadviseur maakt Jan Wolff sinds 1997 meubels en interieurs op maat Met ruim 30 jaar ervaring zorgt Jan Wolff voor ambachtelijk en verrassend maatwerk. de nieuwste technieke...

Kasten, tafels, banken op maat laten maken!

Zolang er geen meubelmakers in deze gemeente zijn tonen we hieronder gespecialiseerde meubelmakers uit uw omgeving die u kunnen helpen om uw meubel te maken zoals u wilt. Stuur ze gerust een bericht!

Clematisstraat 47
8091 VJ
Oldebroek

Meubelatelier Lap

Staat het meubel waarnaar u op zoek bent er niet tussen? Heeft u een meubel gezien, maar wilt u deze met een aanpassing? Of heeft u zelf een idee? Ik maak vrijblijvend een tekening met prijs. Neem gerust contact op vi. . . .

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.