3B

+31 (0)487 59 1
Waterstraat 6
West Maas en Waal
Boven-Leeuwen

Er zijn veel bijzondere momenten in ons leven. Momenten, die nog beter tot hun recht komen in het decor van een bijzonder interieur. Om uw interieur zo bijzonder te maken, heeft 3b een veelzijdige collectie samengesteld.
De modellen onderscheiden zich door toepassing van hoogwaardige materialen en een uitstekend zitcomfort. De meubelontwerpers van 3b laten zich inspireren door de samenleving en de verscheidenheid aan individuen hierin.
Elk individu heeft zijn of haar eigen wensen.
Daarom biedt 3b ook individueel maatwerk voor diverse leefstijlen.

Klik op een foto om naar de productpagina te gaan
WP20150706090353Pro
WP20140905008-kopie
30032011119
tafelopmaat
WP20141030001

Neem direct contact op met deze meubelmaker

500 characters remaining.
Super User

Een meubelmaker kan voor u verschillende type meubels op maat maken. Zo heeft u een bijvoorbeeld een kast die onder een schuin dak past of een geheel eigen en uniek design. Er is uiteraard van alles mogelijk.

Kledingkast op maat gemaakt West Maas en Waal

U kunt een meubelmaker vragen naar de mogelijkheden om een kledingkast voor u te ontwerpen die bij uw interieur past.

Garderobekast West Maas en Waal

Bent u op zoek naar een specifieke garderobekast? Binnenkort kunt u browsen door de ontwerpen van meubelmakers, die uw keuze dan op maat gaan maken.

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast op maat laten maken in West Maas en Waal heeft zijn voordelen dat u zelf bekijkt hoe hij er uit komt te zien of dat hij past bij de rest van de kamer. Eventueel wilt u bepaalde type schuiven?

Boekenkast op maat

Een boekenkast is een kast die vaak op maat gemaakt wordt. De meubelmaker kijkt naar de plek waar hij komt te staan en houdt rekening met uw smaak en de afmetingen die mogelijk zijn.

TVKast op maat

Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken.

Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.